Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Nτετέκτιβ

Μια φορά κι έναν καιρό ο ντετέκτιβ Γιάννης και οι φίλοι του ο Λεωνίδας και ο Σπύρος πήγαν μια βόλτα . Ο Γιάννης  κέρασε το Σπύρο και το Λεωνίδα μια πορτοκαλάδα και τότε τους έβαλε ένα χημικό στη πορτοκαλάδα. Ξαφνικά οι δύο ήρωες μας δεν αισθανόταν καλά και μεταμορφώθηκαν σε  ντετέκτιβ.

Τότε εμφανίστηκε ο κακός Μάγος . Οι τρεις ήρωες μας έτρεξαν να φύγουν γιατί είχαν τρομάξει . Βρέθηκαν σε έναν βάλτο σκοτεινό και τρομαχτικό μόνοι τους .Ο Μάγος από πίσω τους τους κυνηγούσε. Αμέσως τότε ο Σπύρος αισθάνθηκε ένα βάρος στη πλάτη του .Ηταν μια δερμάτινη τσάντα η οποία περιείχε διάφορους εξοπλισμούς ενός ντετέκτιβ.

Η τσάντα περίεχε έναν φακό, 3 μεγενθυτικούς φακούς, 1 σκοινί και ένα ραντάρ για να βλέπουν τους υπόλοιπους ντετέκτιβ και ένα χαρτάκι που έγραφε: να παγιδευτεί ο κακός μάγος.




Αμέσως ο Σπύρος έβγαλε το σκοινί και έδεσε το κακό μάγο στο δέντρο. Ο Μάγος ούρλιαξε να τον αφήσουν γιατί θα θυμώσει μαζί τους όμως αυτοί δεν άκουγαν λέξη. Ο Λεωνίδας πρότεινε να φύγουν γρήγορα και να τον παρατησουν. Πράγματι οι ήρωες μας πήγαν στο πιο κοντινό χωριό των ντετέκτιβ. Βρήκαν τον αρχηγό των ντετέκτιβ και του ζητήσανε βοήθεια. Ο αρχηγός είπε ότι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, γιατί είχε καταστρέψει ο κακός Μάγος όλα τα αρχηγεία. Μόνο το καταφύγιο τους δεν βρήκε ακόμη.

Ο κακός Μάγος με μαγικό τροπο κατάφερε να λυθεί από το δέντρο που τον είχαν δέσει. Εκεί κοντά είδε ένα λύκο και το έκανε πιστό του δούλο. Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να κάνουν και ο Αρχηγός είπε ότι κακός Μάγος κατέλαβε το πιο βασικό αρχηγείο τους .

Ο Σπύρος πήρε την τσάντα πήρε τα παιδιά και πήγανε στο κακό Μάγο. Οι ήρωες μας βρήκαν τον κακό Μάγο. Ο Γιάννης δεν πήγε μέσα γιατί φοβόταν. Μονό ο Σπύρος και ο Λεωνίδας πήγαν μέσα στο πύργο. Όταν ανέβαιναν τις σκάλες φοβόταν και βρήκαν μια μικρή και στενή πόρτα, είχε πολύ σκοτάδι έτσι έβγαλαν τον φακό και τον άνοιξαν.

Μπροστά τους είδαν τον κακό Μάγο με τον δούλο του,. Τότε τα παιδιά πήραν το υπόλοιπο σχοινί τους και κάνοντάς το λάσο προσπάθησαν να τους αιχμαλωτίσουν όμως ο Μάγος έβγαλε το ραβδί του και πήρε το σχοινί τους και τους έδεσε. Ο κακός Μάγος τους φυλάκισε και τους πήρε τη τσάντα και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Έτσι οι ήρωες μας τρόμαξαν παρά πολύ.

Ο Γιάννης είδε ότι τους φυλάκισε ο κακός Μάγος. Ο Γιάννης φώναξε τους άλλους ντετέκτιβ έτσι όλοι ήρθαν έξω από το βασίλειο του Μάγου.Ο Μάγος εκείνη την στίγμη προσπαθούσε να πάρει το χωριό. Ολοι οι ντετέκτιβ ήθελαν να μπουν αλλα ο κακός Μάγος είχε βάλει μέγαλο στρατό. Ο Γιάννης βρήκε το σκοινι το πέταξε στο παράθυρο και μπήκε μέσα. Ελευθέρωσε το Σπύρο και τον Λεωνίδα. Πρασπα θούσαν να περάσουν απο το στρατό αλλα δεν μπορούσαν. Τοτε με μαγικο τρόπο εξαφανιστήκαν και πήγαν στο αρχηγείο του καλού Μάγου. Τους ειπε οτι θα τους βοηθήσει να νικησουν το κακο Μαγο που ηταν ο εχθρός του.
Ετσι ο καλος Μάγος και οι ήρωες μας πήγαν να παγιδεύσουν τον κακό Μαγο.

Οι ντετέκτιβ πολεμούσαν με τους στρατιώτες του κάκου Μάγου. Ο κακός Μάγος καθόταν στον πύργο του και έβλεπε τη μάχη. Οι ήρωες μας και ο καλός Μάγος ανέβηκαν στο πύργο του κακού Μάγου. Ο καλος Μαγος εκανε έκανε ένα ξόρκι στους ήρωες μας πως για μια μερα θα ειναι μαγοι .Τότε εβγαλαν τα ραβδια τους και εκαναν ενα ξορκι στο κακο Μάγο έτσι τον φυλάκισαν.

Ξαφνικά. ακούστηκε η φωνή της μαμάς τους και ξύπνησαν ο Σπύρος, ο Λεωνιδας και ο Γιαννης. Οταν συναντίθικαν στο σχολειό είπαν τι ονειρευτήκαν όμως και οι τρεις ονειρευτήκαν το ίδιο.

Κανεις δεν ήξερε αν ήταν αλήθεια ή όχι


Ομαδα μαθητων του ΣΤ1 3Δημ.Ξανθης
Λεωνίδας
Γιάννης
Σπύρος

7 σχόλια:

Leonidas είπε...

εμεις το ΣΤ1 το φτιαξαμε 3 ατομα μπορουμε να βάλουμε ονοματα?Εγω ειμαι απο τα 3 ατομα που εφτιαξαν την ιστορια

Para-Mythou είπε...

Bεβαίως Λεωνίδα. Γράψε μου τα ονόματα και των τριών συγγραφέων.
Και περιμένω κι άλλα έργα σας! Εχετε πολλά θέματα να εμπνευστείτε: η ζωή στο σχολείο, η φιλία, σχέσεις γονέων παιδιών, έρωτας, περιπέτειες, οι φόβοι, οι ελπίδες για το αύριο κλπ!

Para-Mythou είπε...

Είδατε που ο ήρωας που φοβήθηκε να μπει στη σπηλιά του Μάγου, ο Γιάννης, αποδείχθηκε πολυ χρήσιμος στην περιπέτεια; Μου άρεσε αυτό. Μικρή ωραία ανατροπή και δικαίωση των λιγάκι φοβιτσιάρηδων!

Leonidas είπε...

Ναι,τα ονοματα μας ειναι το δικο μου Λεωνιδας και τον δυο φίλων μου Σπυρος και Γιαννης.

Leonidas είπε...

Α ναι και ευχαριστουμε.Μπορει να γραψουμε και αλλες ιστοριες.Πειραζει που προσθεσα το παραμύθη στην ιστοσελίδα μου???

Leonidas είπε...

mporo e??????

Para-Mythou είπε...

Επιβάλλεται, θα έλεγα!